Bug Report and Question

Just purchased Retrologue and I love it’s sound and intuitive interface. I have however noticed that sometimes it’s hard to get the Sub Osc Waveform Knob to move. No matter where I click it won’t move at times. The workaround I have been using is to enable the MW, move the knob, then disable the MW. A bit fiddly but it works. Just thought I’d mention it in case it’s a bug.

Now a question…is there a way to detach, move and re-size the Presets Browser? It would be nice to move it along one side of Retrologue and then expand it’s size to the full height of Retro. Would give a bit more space to see and select presets in the list. Thanks for your time. :slight_smile:

You know something like this:


Ummmm hello? :slight_smile:

“Steinberg forums
Music creation, post production, or live recording with Steinberg software and hardware solutions: Exchange tips and tricks with other users, talk to our product specialists, plan the next remix project and get the latest news.”

Yep same problem here cannot change the wave form in the sub.

Ian

Thanks for confirming this issue. :slight_smile:

Hello

Try using the mouse wheel…works for me

Ian

Thanks mouse wheel is a good workaround but I still think there is a bug in the UI code… :slight_smile:

You have to move the mouse cursor up and down over a larger distance. Simply clicking or moving from one wave to another won’t work.

Like I said at times the knob gets trapped. It won’t move no matter where I click. Clicking on the Knob should be the “sweet spot” as it is with the two main Osc’s…