ERROR! Runtime Error! и The project is corrupt!

Error Runtime Error! and The project is corrupt! Hello, I have during the playback of the project these are popping up messages! what if you open in cubase 7.5 works more stability but still have the message data can not understand in what the reason! Maybe the problem is with the video Card? Nothing was installed, before I worked with another project everything was perfect!
Cubase 8 ERROR.jpg

After the error in device Manager processes appear videooutput.exe

Looked in the system log in here
The name of the offending application:: videopreload.exe, версия: 1.6.1.272, отметка времени: 0x544566bd
The name of the offending module: QuickTime.qts_unloaded, версия: 0.0.0.0, отметка времени 0x542dbdf4
Exception code: 0xc0000005
The offset of the error: 0x68e3ccf9
The identifier of the failed process: 0x418
The startup time of the faulting application: 0x01d067f13d30e628
The path of a malfunctioning application: C:\Program Files (x86)\Steinberg\Cubase 8\Components\videopreload.exe
The path of the failed module: QuickTime.qts
Report ID: 9cf3b721-d3e5-11e4-933e-f46d04afe232

Container error 229797346, type 19
Event name: BEX
Answer: No data
The CAB ID: 0

Signature of the problem:
P1: videodecode.exe
P2: 1.6.1.272
P3: 54456664
P4: QuickTime.qts_unloaded
P5: 0.0.0.0
P6: 542dbdf4
P7: 68e3ccf9
P8: c0000005
P9: 00000008
P10:

:cry:

what could it be?

I’m guessing… but it looks like QuickTime is having the problem. Make sure you have the latest version of QuickTime installed.

Hope this helps.

A wiser person the me posted elsewhere:
"However, the first step to resolve problems related to video services (on Windows) should probably be this :
viewtopic.php?f=228&t=75563

Do a search on “Disable Video” and you may find advice to help. Some people have issues with quick time and video codecs and there is a quick short term workaround to prevent these from loading at startup. This may help you. Good luck.

T-bag,

Your link isn’t working, please correct.

Thanks.

Sorry - this is a better link discussing the issue…
http://www.steinberg.net/forums/viewtopic.php?f=228&t=74193&p=441719&hilit=disable+video#p441719