Groove Agent One Acting Funny ...

i, don’t know if this is a feature or a bug, when I dim the volume of a sound on a groove agent pad, when I click the pad, the volume goes back up in somewhat of steps …

would like to keep the volume as set … is that possible ?

Here is a screen video of the case :
http://www.youtube.com/watch?v=Q2zt0usK5vI

Regards,
Frank

Hello,

you are right. This is strange. If I click to the different pad, and try this, it change the Volume parameter several times. But the sound is OK. Than, it stops changing the parameter Volume. Btw: you can choose the velocity of playing (Note On Velocity). If you click to the bottom of the pad, there is minimal velocity, upper click is higher velocity. But this is not the Volume.

It looks like bug for me.

Best,

ya must be a bug, can’t think of a benefit to have such a behavior …

Hello guys,

Thank you for the report I will investigate and come back to you.

Cheers,
GN

I reported this a few months back and got this reply:-

Thank you for your email.
I have been able to reproduce this issue.
I have reported this bug. Bug- Report [29328]

Thank you for your detailed information.
Best regards,
Marcus Ottenhausen
Technical Support Unit

So it’s been confirmed as a bug but very few people seem bothered by it (although it renders GAO completely useless for me) so I wouldn’t hold out much hope for a fix anytime soon.

Hello,

I have followed up on this and it is correct, it has been reported, on our system it says that has already been assigned to someone but unfortunately we still do not have an estimated time of when it is going to be fixed.
The developers should be working on it any time soon.

Thank you for your understanding.
Best regards,
GN