steinberg.net very unstable?

lots of pages rendered without CSS = just plain text pushed over to the left.
lots of connection errors.
lots of timeout errors while clicking around.

steinberg.net is absolutely the worst site of the ones I regularly visit?
I don’t even have runners up that I think are worth mentioning.
FYI, Steinberg!

… or is it just me? :confused:

not just you. I get timeout errors too. Seems to be intermittent, possibly due to bandwidth bottlenecks on the ISP server?

I think the bottleneck is being caused by Steve’s copious posting
from a phone with poor signal. He’s hogging all our bandwidth!
C’mon Steve, get off the phone and get to work!

Thank you, Lenny! I was getting there although I though about kid gloving it a little, but since it’s out …
DAMN IT, STEVE! Stop these self absorbed megabyte nonsense posts ! :imp: <<< plenty evil, me thinks?





+1 to all of the above. Sometimes (usually when I have the most important topics) I can connect to any site on the whole internet except Steinberg.net. Don’t know what’s up with this.

That is on my computer, it takes 30 minutes for my iPod to load the forum index.

I get the occasional timeout, but none of the other issues you mention. :confused:

Aloha guys,

Just to chime in on this thread.
All is well from this side of the planet.
Has been for a while now.
{’-’}

No problems here, but I don’t visit too often any more… one every couple of days…

:open_mouth:
No?
They went extinct?
“kreeahoioioioioiaoioioiaoioiaoispfspfoaoioaioiaaaoioiao” :laughing:
Those were the days!

The World is a funny place! :smiley:

Okay, technically it’s a Microsoft Zune. :unamused: :slight_smile:

I can set it ontop of the router and it still takes 30 minutes to load the page. I promise you, I’ve timed it…