Media Bay doesn't show up user MIDI files after Groove Agent 5 update

Hello everyone,
after update GA5 the browser doesn’t show user MIDI files. Later I’ve realized that not only in the GA5 browser but in Cubase Media Bay at all doesn’t show any user MIDI files. Only folders are visible also .wav files are visible but any user midi files nor. Before update was everything working well. Any help please?

I’ve already tried:

-all files selected as visible in file explorer (no hidden files)
-delete files (mediabay3,scannedChecksums3.bin,scannedFolders3.bin )
-rescan disk/disks in media bay
-refresh view in media bay
-remove folder from database
-no filters selected in media bay
-reinstalling Cubase 13
-reinstalling GA5
-updating graphic card driver

I’m Using:
Operating System: Win 11 Home (22H2)
RAM: 64.0 GB
Processor: 11th Gen Intel(R) Core™ i9-11900K @ 3.50GHz 3.50 GHz

Cubase version 13.0.20
Groove Agent 5

Thanks

It’s been confirmed by a few users now , can you tag the topic with an ISSUE ?

Media bay 1.1.30 Issue - Cubase - Steinberg Forums

Ok, I have tagged as an issue

1 Like

Well well today’s Cubase 13.0.21 update hasn’t fixed it…

omg… unfortunately I have to confirm, same here.:frowning: … new update hasn’t fixed the problem

If you run download manager before you start Cubase- there is the mediabay update. It appears to work as it should-the file browser is now showing MIDI files. :+1: Happy days.

1 Like

Nice, that’s great news, thank you to letting me know… :+1: